Cilj naše kompanije je da naša stručnost bude neizostavni segment za najbolju procenu investiranja i pokretanja ugostiteljskog poslovanja.
Misija nam je utemeljivanje industrijskog inženjeringa u svim projektnim procesima koji obezbeđuju prostor za adekvatan rad.
po profesiji ugostitelj. Završio je Menadžment za organizaciju i poslovno sekretarstvo na Višoj poslovnoj školi u Novom Sadu. Kroz njegovo višegodišnje iskustvo u gastronomiji, savladao je sve tehnike izvrsnog ugostitelja.
Godine 2016. osnovao je firmu za konsalting u ugostiteljskom sektoru, Mint Consulting. Od tada, otvorio je i koncipirao nekoliko restorana u Beogradu i postavio tehničko tehnološke osnove u hotelima u Srbiji. Trenutno, njegova firma angažovana je na još nekoliko značajnih projekata u zemlji i inostranstvu.
Njegova strast prema gastromiji sve vreme raste u stvaranju inovativnih sadržaja. Kroz formiranje novih metoda rada i stvaranja posebnih ukusa. Kako u kuvanju tako i u pružanju usluga ali i u utemeljivanju finansijskih struktura poslovanja kao su ključni aspekt uspešnog poslovanja.