Cilj

Cilj naše kompanije je da naša stručnost bude neizostavni segment za najbolju procenu investiranja i pokretanja ugostiteljskog poslovanja.

Misija

Misija nam je utemeljivanje industrijskog inžinjeringa u svim projektnim procesima koji obezbeđuju prostor za adekvatan rad.

Filip Ćirićpo profesiji ugostitelj. Završio je Menadžment za organizaciju i poslovno sekretarstvo na Višoj poslovnoj školi u Novom Sadu. Kroz njegovo višegodišnje iskustvo u gastronomiji, savladao je sve tehnike izvrsnog ugostitelja.

6 clean
FIĆA ISPRED HOME

Godine 2016. osnovao je firmu za konsalting u ugostiteljskom sektoru, Mint Consulting. Od tada, otvorio je i koncipirao nekoliko restorana u Beogradu i postavio tehničko tehnološke osnove u hotelima u Srbiji. Trenutno, njegova firma angažovana je na još nekoliko značajnih projekata u zemlji i inostranstvu. 

 

Njegova strast prema gastromiji sve vreme raste u stvaranju inovativnih sadržaja. Kroz formiranje novih metoda rada i stvaranja posebnih ukusa. Kako u kuvanju tako i u pružanju usluga ali i u utemeljivanju finansijskih struktura poslovanja kao su ključni aspekt uspešnog poslovanja.

FICA WINE

Mint Consulting
& Engineering