Novac ili strast?
Novac ili strast? Razlika između komercijalnih restorana i restorana koje su otvorili ugostitelji iz strasti prema poslu Komercijalni restorani su restorani koji su otvoreni sa
Novac ili strast? Razlika između komercijalnih restorana i restorana koje su otvorili ugostitelji iz strasti prema poslu Komercijalni restorani su restorani koji su otvoreni sa
Gde dolazi do greške? Ugostiteljsko poslovanje je jedna od najdinamičnijih i najzahtevnijih grana industrije. Kako bi uspeli u ovom području, potrebno je imati dobru organizaciju,
Kako otvoriti lokal? Da bi poslovao sa dobitkom, vlasnik lokala mora da bude upućen u sve: od dosadne papirologije preko nabavke, pa čak i do
Šta je potrebno da bi ste postali ugostitelj? Želja, pre svega. A osim želje, pre započinjanja ugostiteljskog biznisa, trebalo bi da imate kompletno osmišljen koncept:
Psihologija kreiranja menija Okreni obrni, u jednom restoranu se sve vrti oko menija. I skoro da i sve zavisi od njega, i nabavka namirnica, i