
Gde dolazi do greške?
Gde dolazi do greške? Ugostiteljsko poslovanje je jedna od najdinamičnijih i najzahtevnijih grana industrije. Kako bi uspeli u ovom području, potrebno je imati dobru organizaciju,
Gde dolazi do greške? Ugostiteljsko poslovanje je jedna od najdinamičnijih i najzahtevnijih grana industrije. Kako bi uspeli u ovom području, potrebno je imati dobru organizaciju,
Novac ili strast? Razlika između komercijalnih restorana i restorana koje su otvorili ugostitelji iz strasti prema poslu Komercijalni restorani su restorani koji su otvoreni sa
Kako otvoriti lokal? Da bi poslovao sa dobitkom, vlasnik lokala mora da bude upućen u sve: od dosadne papirologije preko nabavke, pa čak i do
Šta je potrebno da bi ste postali ugostitelj? Želja, pre svega. A osim želje, pre započinjanja ugostiteljskog biznisa, trebalo bi da imate kompletno osmišljen koncept:
Psihologija kreiranja menija Okreni obrni, u jednom restoranu se sve vrti oko menija. I skoro da i sve zavisi od njega, i nabavka namirnica, i